Over Mij

Wie Ben Ik

ikke in het gras

Ik in het park

Hallo en welkom op mijn blog. Ik ben Sanne Fiore en kom oorspronkelijk uit Nederland, maar woon nu al 20 jaar in Belgie. We zijn namelijk verhuisd toen ik nog maar net 4 jaar was. Onze thuis was toen in Arnhem maar omwille van het werk zijn we naar Gent verhuisd. Nu ben ik dus 24 jaartjes jong!

Ik moet toegeven dat ik met toch nog steeds meer Nederlander voel dan Belg. Zelfs na al die jaren. De rest van mijn familie zit namelijk nog in Nederland. Familie is voor mij héél belangrijk. Gelukkig is alles dichtbij en op enkele uren zijn we met de auto bij mijn nonkels, tantes, neven en nichten.

Ik heb echter geen Nederlands accent zoals mijn ouders. Waarschijnlijk gewoon doordat ik hier naar school ben gegaan. Hoe dan ook het doet raar om als enige van mijn familie anders te “klinken”. En laat nu net dat “klinken” zo belangrijk zijn voor mij. Ik heb al van kinds af aan interesse gehad in zingen en optreden.

Wat Doe Ik

De vraag is misschien eerder wat doe ik niet. :) Ik heb heel veel verschillende interesses. Momenteel volg ik een opleiding als schoonheidsspecialiste. Alles wat met verzorging te maken heeft vind ik wel leuk. Daarnaast ga ik natuurlijk graag shoppen zoals iedere vrouw.

Ik ben ook een echte dierenliefhebber en heb thuis zowel een hond als een kat. Mijn hondje is een mops hond en hij heet “Grumpie”. Mijn kat noemt “Fluffie”. Die naam mocht mijn zus (Sara) kiezen. De kat is dus van haar, maar ik zie ze allebei even graag.

Zelf zing ik ook graag. Die microbe heb ik van kinds af aan mee gekregen door mijn ouders. Zij zongen vroeger heel vaak karaoke en thuis hebben we ook zo een installatie staan. Ik was meteen verkocht. :) Dit alles heeft er ondertussen voor gezocht dat ik al in enkele kleinere shows mocht optreden. Wie weet breek ik dus ooit door als zangeres. Hopelijk hé. ;)

Ik heb deze blog opgericht om jullie te laten delen in mijn avontuur (lees: leven). Dus dat kan wat vanalles zijn dat er op deze website verschijnt. Alvast veel leesplezier!